Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kaali, valkokaali11g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow34g6.8kcal1g0.7g0g0.8g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g17g51kcal4.1g8.2g0.2g1.9g
Flora ruokakerma 15%7.9g12kcal0.2g0.2g1.2g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g199kcal11.2g20.6g8g6.2g
Valittu annoskoko255g100kcal5.6g10.3g4g3.1g
Annoskoko puolitettuna127g50kcal2.8g5.2g2g1.6g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798