Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 112g229kcal20.1g0g16.6g0g
Linssi, punainen, Go Green56g183kcal13.5g27.5g0.6g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g883kcal69.4g64.8g35.8g17.2g
Valittu annoskoko254g442kcal34.7g32.4g17.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna127g221kcal17.4g16.2g9g4.3g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.7g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122