Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g56g96kcal11.2g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa98g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 28g78kcal0.6g0.8g7.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g14g42kcal3.7g0.3g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g53g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g494kcal32.4g11.2g35.4g2.8g
Valittu annoskoko254g247kcal16.2g5.6g17.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna127g124kcal8.1g2.8g8.9g0.7g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186