Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras19g66kcal2.5g12.3g0.5g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g78g20kcal2.6g2.3g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g19g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g604kcal54.2g32.6g28.2g3.8g
Valittu annoskoko255g302kcal27.1g16.3g14.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna127g151kcal13.6g8.2g7.1g1g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042