Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona141g96kcal17.2g5.5g0.3g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)70g134kcal3.2g11.3g8.4g0g
Karpalo, pakaste28g6.2kcal0.1g1g0.2g0.9g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g14g60kcal10.7g0.5g1.5g0g
Liivate 1.4g4.9kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g601kcal64.8g36.6g20.8g1.8g
Valittu annoskoko255g301kcal32.4g18.3g10.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna127g150kcal16.2g9.2g5.2g0.5g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567