Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti99g108kcal21.7g0.1g3g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Paprikajauhe 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.9g3.8kcal0.2g0.6g0g0g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g344kcal46g10.6g13.2g5.4g
Valittu annoskoko255g172kcal23g5.3g6.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna127g86kcal11.5g2.7g3.3g1.4g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840