Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g63g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.2g0g0.2g
Kerma, ruoka 15% Flora25g38kcal0.4g0.9g3.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Rusina 15g44kcal0.4g9g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g573kcal21.4g87.4g13.2g7g
Valittu annoskoko255g286kcal10.7g43.7g6.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna127g143kcal5.4g21.9g3.3g1.8g
Arvot/100g100g113kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313