Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g2.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)1.9g6.9kcal0.3g1g0.2g0.2g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)3.1g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai28g96kcal3.3g19.5g0.6g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki75g189kcal9.8g3.8g15g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g75g26kcal0.8g5.1g0.4g1.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl11g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)19g51kcal5.6g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g884kcal44.2g64.6g50.2g5.2g
Valittu annoskoko255g442kcal22.1g32.3g25.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna128g221kcal11.1g16.2g12.6g1.3g
Arvot/100g100g173kcal8.7g12.7g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34427