Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä23g17kcal0.9g2.8g0.2g0.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g39g37kcal7.9g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g17g11kcal0.3g2.5g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.2g6.3kcal0.4g0.1g0.4g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.1g6.9kcal0.1g0.5g0.5g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.8g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2.2g7.9kcal0.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g184kcal19.8g15.6g3.8g1.4g
Valittu annoskoko255g92kcal9.9g7.8g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna127g46kcal5g3.9g1g0.4g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351