Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pekoni, paistettu 27g137kcal4.4g0g13.5g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g440kcal11.2g16g35.8g6.2g
Valittu annoskoko255g220kcal5.6g8g17.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna127g110kcal2.8g4g9g1.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708