Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 167g50kcal1.6g8.5g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Chili paprika punainen75g30kcal1.5g6.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g83g30kcal0.5g1.8g0.9g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g1668g634kcal18.3g138.4g1.7g26.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)167g275kcal5g6.7g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g2163kcal57.8g331.6g64.4g66g
Valittu annoskoko2540g1081kcal28.9g165.8g32.2g33g
Annoskoko puolitettuna1270g541kcal14.5g82.9g16.1g16.5g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792