Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 332g1180kcal1.1g0g132.9g0g
Sokeri 424g1719kcal0g423.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu339g427kcal37.3g1g30.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1112kcal33g226.8g3.9g11.3g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe166g615kcal6.3g136.2g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g66kcal0g16.4g0g0g
Vesi498g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten83g274kcal19.5g37.4g17.4g9.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g332g1013kcal32.2g203.7g6.6g48.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g12900kcal261.4g2108.2g391.6g137.4g
Valittu annoskoko2540g6450kcal130.7g1054.1g195.8g68.7g
Annoskoko puolitettuna1270g3225kcal65.4g527.1g97.9g34.4g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182