Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 400g692kcal30.4g9.2g60g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1319kcal8g12g139.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi400g1799kcal26g239.8g83.9g12.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton160g1151kcal0g0g127.9g0g
Mangosose, Piltti500g300kcal2g74.9g2g5g
Sokeri 170g690kcal0g169.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g12544kcal238.4g1061.2g829.4g34.8g
Valittu annoskoko2540g6272kcal119.2g530.6g414.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna1270g3136kcal59.6g265.3g207.4g8.7g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199