Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g208g1146kcal2.1g2.1g125g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 42g127kcal3.6g23.1g0.8g5.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 183g558kcal16g101.6g3.5g25.5g
Vehnäjauho puolikarkea 217g744kcal22.1g151.7g2.6g7.6g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 834g270kcal24.2g16.7g5g29.2g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g167g565kcal35.8g1.7g46.5g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 333g113kcal10.2g16.3g0.3g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g7965kcal302.2g648.4g424.8g144.4g
Valittu annoskoko2540g3982kcal151.1g324.2g212.4g72.2g
Annoskoko puolitettuna1270g1991kcal75.6g162.1g106.2g36.1g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439