Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1316g1877kcal164.5g3.9g134.9g0g
Canderel makeutusjauhe40g153kcal1.2g37.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40g148kcal7.4g4.4g8.7g12.1g
Kuohukerma,valio,2dl798g2712kcal15.9g23.9g279.1g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g311g1614kcal22.4g103.6g123.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g13204kcal424.8g392.4g1092.4g24.4g
Valittu annoskoko2540g6602kcal212.4g196.2g546.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna1270g3301kcal106.2g98.1g273.1g6.1g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580