Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa100g357kcal1.9g2.9g38g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Oliiviöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g90g45kcal0g0g0g74.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 801g2566kcal214.3g0g191.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g140g538kcal29.4g1.3g46.2g0g
Aurajuusto340g1157kcal68.1g0g98.7g0g
Mozzarella Lovilio Lidl500g1666kcal127.6g7.5g125.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 240g909kcal67g0g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g17018kcal1071.6g24.8g1405g149.6g
Valittu annoskoko2540g8509kcal535.8g12.4g702.5g74.8g
Annoskoko puolitettuna1270g4254kcal267.9g6.2g351.3g37.4g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249