Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1004g241kcal18.1g30.1g5g19.1g
Sipuli (kuorittu)502g136kcal6.5g24.1g1g8.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1004g3314kcal20.1g30.1g351.4g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g7409kcal90.4g172.4g715.2g57.8g
Valittu annoskoko2540g3705kcal45.2g86.2g357.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna1270g1852kcal22.6g43.1g178.8g14.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750