Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 960g2172kcal153.6g4.8g172.8g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 400g368kcal63.2g10g8g0g
Tonnikala vedessä 560g585kcal125.7g0g8.4g0g
Herkkusieni säilyke 400g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Kermajuusto (Pohjanpoika)180g702kcal43.2g3.6g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g8370kcal789.2g38.8g561g19.2g
Valittu annoskoko2540g4185kcal394.6g19.4g280.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna1270g2093kcal197.3g9.7g140.3g4.8g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830