Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 400g693kcal30.4g9.2g60g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi400g1800kcal26g240g84g12.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton160g1152kcal0g0g128g0g
Mangosose, Piltti500g300kcal2g75g2g5g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5084g12554kcal238.4g1062g830g34.8g
Valittu annoskoko2542g6277kcal119.2g531g415g17.4g
Annoskoko puolitettuna1271g3139kcal59.6g265.5g207.5g8.7g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199