Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g400g288kcal10g67.2g0.4g0g
Juuriselleri 300g94kcal3.7g13.8g0.6g9.3g
Palsternakka 400g254kcal2g47.2g1.6g18g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Fenkoli, annos 100g200g62kcal2.5g14.6g0.4g6.2g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g400g380kcal32g56g2.8g32g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g2945kcal114.4g516.4g37.8g144.8g
Valittu annoskoko2544g1473kcal57.2g258.2g18.9g72.4g
Annoskoko puolitettuna1272g736kcal28.6g129.1g9.5g36.2g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840