Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g0.9g2.4g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 200g637kcal48.8g91.4g3.8g17.8g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Juuriselleri 270g85kcal3.4g12.4g0.5g8.4g
Herne, pakaste (rainbow)400g340kcal24g60g0g12.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g100g150kcal18g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g3249kcal205.4g380.4g88g83.2g
Valittu annoskoko2544g1624kcal102.7g190.2g44g41.6g
Annoskoko puolitettuna1272g812kcal51.4g95.1g22g20.8g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520