Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai798g2953kcal39.9g255.4g199.5g16g
Pinaattipakaste 150g299g42kcal5.7g1.2g1.5g3.9g
Parsakaali brokkoli 299g105kcal13.8g5.8g0.9g7.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 399g1194kcal71.8g4.8g99.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots100g619kcal28.9g13g54.9g3.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 399g343kcal12.4g17.6g23.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu239g302kcal26.3g0.7g21.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g11114kcal397.6g597g804g62.2g
Valittu annoskoko2544g5557kcal198.8g298.5g402g31.1g
Annoskoko puolitettuna1272g2778kcal99.4g149.3g201g15.6g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218