Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2069g3248kcal451g0g146.9g0g
Ruskea suuruste, Maizena75g286kcal0.8g69.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprikajauhe 30g97kcal4.5g5.5g3.9g11.2g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 17g35kcal5g1g1.2g0.2g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g7517kcal931.6g185.6g306g33g
Valittu annoskoko2544g3759kcal465.8g92.8g153g16.5g
Annoskoko puolitettuna1272g1879kcal232.9g46.4g76.5g8.3g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449