Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g600g120kcal15g7.2g3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1063kcal121.6g0g64g0g
Tomaattimurska, 1 prk1067g286kcal6.4g56.5g2.1g14.9g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.1g21kcal0.6g4.7g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g31g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Timjami 5.3g15kcal0.5g1.4g0.4g2g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g3729kcal300.4g157g206.4g44.8g
Valittu annoskoko2544g1865kcal150.2g78.5g103.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna1272g932kcal75.1g39.3g51.6g11.2g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267