Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g696g584kcal7.7g127.3g2.8g12.5g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g398g2862kcal0g0g318g0g
Sokeri 507g2057kcal0g506.3g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g328g469kcal22.6g0.6g18.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 517g1773kcal52.7g361.7g6.2g18.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g72kcal0.7g15.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g15731kcal169.8g2040.4g692.8g61.6g
Valittu annoskoko2544g7865kcal84.9g1020.2g346.4g30.8g
Annoskoko puolitettuna1272g3933kcal42.5g510.1g173.2g15.4g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468