Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300g1080kcal84g6g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g7978kcal510g210.4g572.4g39g
Valittu annoskoko2544g3989kcal255g105.2g286.2g19.5g
Annoskoko puolitettuna1272g1995kcal127.5g52.6g143.1g9.8g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318