Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1131g2504kcal197.9g0g192.2g0g
Kananmuna kuoreton 355g507kcal44.4g1.1g36.4g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g323g378kcal9g12.9g32.3g0g
Edamer Viipale, annos 18g323g1040kcal80.8g6.5g77.5g0g
Sipuli 121g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Valkosipuli 40g44kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Tomaatti 242g55kcal1.4g8.4g0.7g3.4g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g9147kcal677.2g85g679.2g14.4g
Valittu annoskoko2544g4573kcal338.6g42.5g339.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna1272g2287kcal169.3g21.3g169.8g3.6g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249