Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 691g175kcal3.5g29g1.4g13.1g
Kaali, valkokaali255g54kcal3.1g8.7g0.5g5.4g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 1201g2766kcal151.5g9.1g239g0.2g
Oliiviöljy 150g1328kcal0g0g150.2g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g8820kcal327.8g107.6g784g66g
Valittu annoskoko2544g4410kcal163.9g53.8g392g33g
Annoskoko puolitettuna1272g2205kcal82g26.9g196g16.5g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996