Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g898g6555kcal9g9g718.3g0g
Kananmuna kuoreton 1317g1879kcal164.6g4g135g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g120g473kcal2.2g116.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)42g4.2kcal0.6g0g0.3g35.6g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton144g460kcal33.2g15.1g29.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka24g96kcal0g23.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g18931kcal419.2g335.8g1767g71.2g
Valittu annoskoko2544g9465kcal209.6g167.9g883.5g35.6g
Annoskoko puolitettuna1272g4733kcal104.8g84g441.8g17.8g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546