Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)26g141kcal0.3g0.3g15.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai262g915kcal31.4g185.6g5.5g7.8g
Sokeri170g690kcal0g169.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu462g582kcal50.8g1.4g41.6g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus120g385kcal13.2g77g1.9g9.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1505g497kcal49.7g73.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g6420kcal290.8g1015.8g128.8g34.8g
Valittu annoskoko2544g3210kcal145.4g507.9g64.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna1272g1605kcal72.7g254g32.2g8.7g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230