Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 700g1549kcal122.4g0g118.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g40g40kcal0.6g8.8g0.2g0.8g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g400g240kcal3.6g20.8g16g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino700g2448kcal90.9g468.6g17.5g42g
Lihaliemkuutio maggi extra20g56kcal1.8g1.9g4.6g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g16g141kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g8987kcal439.4g1008.6g346.6g91.4g
Valittu annoskoko2544g4494kcal219.7g504.3g173.3g45.7g
Annoskoko puolitettuna1272g2247kcal109.9g252.2g86.7g22.9g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578