Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1122g1863kcal213.2g0g112.2g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)321g208kcal10.3g15.4g11.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g120g385kcal10.8g62.5g7.2g10.8g
Omena, ulkomainen, kuorittu 321g143kcal0.6g30.2g0.3g5.8g
Sipuli 241g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g168g150kcal25.2g0.8g5g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g241g673kcal45.7g0g55.3g2.4g
Siirappi 11g34kcal0g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g7057kcal617.6g257.4g383.4g46.2g
Valittu annoskoko2544g3529kcal308.8g128.7g191.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna1272g1764kcal154.4g64.4g95.9g11.6g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706