Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)575g632kcal132.2g0g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 264g376kcal32.9g0.8g27g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g783g2585kcal125.3g485.7g15.7g47g
Arkirae (Valio), annos 100g311g218kcal37.4g10.9g3.1g0g
Ketsuppi 120g109kcal1.5g23g0.5g1.4g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)359g93kcal11.9g11.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g8099kcal685.8g1075.6g104.6g101.2g
Valittu annoskoko2544g4050kcal342.9g537.8g52.3g50.6g
Annoskoko puolitettuna1272g2025kcal171.5g268.9g26.2g25.3g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441