Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 332g473kcal41.4g1g34g0g
Sokeri 171g693kcal0g170.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai131g457kcal15.7g92.7g2.7g3.9g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 402g532kcal10.6g12.9g48.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl402g1366kcal8g12.1g140.7g0g
Sokeri 72g294kcal0g72.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.9g0g0g
Mansikka 1005g468kcal5g84.4g2g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g8762kcal162.4g939.4g455.2g46.2g
Valittu annoskoko2544g4381kcal81.2g469.7g227.6g23.1g
Annoskoko puolitettuna1272g2190kcal40.6g234.9g113.8g11.6g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709