Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Rypsiöljy 134g1189kcal0g0g134.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 142g1031kcal0g0.4g116.4g0g
Sokeri 254g1031kcal0g253.7g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g448g1712kcal8.1g418.6g1.8g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g624g250kcal3.1g62.4g3.1g3.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g179g1076kcal37.6g11.8g96.8g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g239g435kcal34.2g17.1g25.6g145.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 179g600kcal0.1g146.3g0.1g2.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g15636kcal250g1833.8g823.8g303g
Valittu annoskoko2544g7818kcal125g916.9g411.9g151.5g
Annoskoko puolitettuna1272g3909kcal62.5g458.5g206g75.8g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255