Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 962g2175kcal153.8g4.8g173.1g0g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 401g369kcal63.3g10g8g0g
Tonnikala vedessä 561g586kcal125.9g0g8.4g0g
Herkkusieni säilyke 401g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Kermajuusto (Pohjanpoika)180g703kcal43.3g3.6g57.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g8383kcal790.4g38.8g562g19.2g
Valittu annoskoko2544g4191kcal395.2g19.4g281g9.6g
Annoskoko puolitettuna1272g2096kcal197.6g9.7g140.5g4.8g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830