Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1399g885kcal42g67.2g49g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g182g582kcal20g116.4g4g20g
Vehnäjauho, sunnuntai364g1273kcal43.7g258.3g7.6g10.9g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 140g1015kcal1.7g0.6g113.8g0g
Rypsiöljy 126g1114kcal0g0g125.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 329g413kcal36.2g0.9g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g10564kcal287.2g886.8g660g61.8g
Valittu annoskoko2548g5282kcal143.6g443.4g330g30.9g
Annoskoko puolitettuna1274g2641kcal71.8g221.7g165g15.5g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197