Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g1686g5902kcal202.3g1096g37.1g151.8g
Oliiviöljy 281g2485kcal0g0g281g0g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 468g101kcal1.5g7.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g17220kcal425.4g2243.6g637.6g309.4g
Valittu annoskoko2548g8610kcal212.7g1121.8g318.8g154.7g
Annoskoko puolitettuna1274g4305kcal106.4g560.9g159.4g77.4g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761