Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore842g261kcal5.9g46.3g0.8g11.8g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Sokeri358g1453kcal0g357.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1067g4054kcal75.8g536.7g172.8g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g11538kcal163.4g1881.2g347.2g62g
Valittu annoskoko2548g5769kcal81.7g940.6g173.6g31g
Annoskoko puolitettuna1274g2884kcal40.9g470.3g86.8g15.5g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847