Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka87g266kcal8.5g53.3g1.7g13.1g
Puolukka 83g32kcal0.4g5.7g0.4g2.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 83g63kcal1.6g12.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g723kcal21g143.6g4.6g32.2g
Valittu annoskoko255g362kcal10.5g71.8g2.3g16.1g
Annoskoko puolitettuna128g181kcal5.3g35.9g1.2g8.1g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480