Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.3g12kcal0g2.8g0.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa90g120kcal17.1g0.6g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1.1g0g
Maito, Kevyt30g14kcal1g1.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g396kcal38.8g14.6g20.2g0.8g
Valittu annoskoko255g198kcal19.4g7.3g10.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna128g99kcal9.7g3.7g5.1g0.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636