Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g50g175kcal6.4g34.8g0.9g1.6g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%19g32kcal1.3g0.3g2.8g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.7g7.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g617kcal36.8g74.2g18.4g5.4g
Valittu annoskoko255g309kcal18.4g37.1g9.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna128g154kcal9.2g18.6g4.6g1.4g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.5g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145