Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Palvikinkku HK 3%15g15kcal2.7g0.1g0.4g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Atria kevyt Perhenakki45g72kcal4.3g3.4g4.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g559kcal20.4g57g25.4g6g
Valittu annoskoko255g279kcal10.2g28.5g12.7g3g
Annoskoko puolitettuna128g140kcal5.1g14.3g6.4g1.5g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055