Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.2g0.9g1.7g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g88g15kcal1.4g1.9g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl125g38kcal5.8g2.4g0.4g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g202kcal15.4g12.2g9.6g4.4g
Valittu annoskoko255g101kcal7.7g6.1g4.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna128g51kcal3.9g3.1g2.4g1.1g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207