Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 30g99kcal3g17.4g1g3.4g
Rusina 9g27kcal0.3g5.6g0g0.9g
Aprikoosi, kuivattu 7.5g17kcal0.4g3.3g0g0.5g
Auringonkukansiemen 7.5g45kcal1.7g0.9g3.7g0.4g
Mantelilastu (A la meira)5.6g34kcal1.3g0.4g3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.7g13kcal0g3.3g0g0.2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g3.7g11kcal0.1g2.5g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g493kcal13.6g67.4g15.4g11.4g
Valittu annoskoko255g246kcal6.8g33.7g7.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna128g123kcal3.4g16.9g3.9g2.9g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997