Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 107g31kcal1g4.8g0.4g2g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour13g38kcal0.4g0.5g3.8g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.8g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g539kcal32.8g15.6g37.6g5.4g
Valittu annoskoko255g270kcal16.4g7.8g18.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna128g135kcal8.2g3.9g9.4g1.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148