Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 105g30kcal1g4.8g0.3g1.9g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Siirappi, tumma10g32kcal0g7.4g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g11g36kcal5.6g3.4g0.1g0.6g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g367kcal14.2g32.6g18.2g5g
Valittu annoskoko255g184kcal7.1g16.3g9.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna128g92kcal3.6g8.2g4.6g1.3g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499