TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)31g47kcal7.8g0.9g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Persilja2.5g0.3kcal0g0g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g2.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Spaghetti myllynparas2.5g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g43g49kcal3.4g6.4g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g260kcal24.6g24g5.4g9.8g
Valittu annoskoko255g130kcal12.3g12g2.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna128g65kcal6.2g6g1.4g2.5g
Arvot/100g100g51kcal4.8g4.7g1.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436481