Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Herkkusieni 29g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Hillosipuli, Rainbow19g6.6kcal0.2g1.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria100g110kcal21g0g2.5g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g330kcal45.8g12.8g9.2g3.8g
Valittu annoskoko255g165kcal22.9g6.4g4.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna128g83kcal11.5g3.2g2.3g1g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604