Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi5.2g11kcal0.4g2g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 71g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Hirvenjauheliha oma saalis35g40kcal7.8g0g1.1g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g271kcal19g25.8g9.8g4.2g
Valittu annoskoko255g135kcal9.5g12.9g4.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna128g68kcal4.8g6.5g2.5g1.1g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467